Aplikace ING Kalkulačky jsou ke stažení na AppStore i v Android Marketu

Aplikace nabízí rychlé a jednoduché výpočty ideálních pojistných částek. ING Kalkulačky pracují se vstupními daty, jako je věk, hrubá mzda a očekávaný věk odchodu do důchodu uživatele. Podle zadaných údajů okamžitě spočítají ideální výši pojistného na životním pojištění, kolik si lze penzijním připojištěním naspořit na důchod a osobám v zaměstnaneckém poměru pak spočítají i čistou mzdu, nemocenskou a mateřskou. Vstupní data lze libovolně upravovat a veškeré výpočty snadno ukládat pro pozdější použití. Přímo z aplikace lze také zavolat na infolinku ING Pojišťovny, odeslat e-mail s dotazem, případně si nechat zobrazit podrobnosti o produktech přímo na internetových stránkách ING Pojišťovny.

„Tuto aplikaci považuji za velký přínos nejen pro naše stávající zákazníky. ING Pojišťovna dlouhodobě upozorňuje na nízkou finanční gramotnost české populace a zároveň se systematicky věnuje finančnímu vzdělávání. Vstup na pole mobilních aplikací byl pro nás novou cestou, jak podpořit finanční sebevědomí Čechů. ING Kalkulačky nejen výrazně usnadní orientaci ve výpočtu pojištění, ale uživatelům nabízí i další praktické výpočty, které se jim mohou hodit,“ říká Zdenka Pelikánová, ředitelka marketingu a přímé distribuce ING Pojišťovny.

Silnou stránku tohoto programu představuje intuitivní ovládání, které snadno a rychle umožní získat kompletní přehled o osobním pojištění. Grafiku a funkčnost navrhla ING Pojišťovna, finální podobu aplikace pak pro prostředí iOS a Android vytvořila společnost Anywhere.

Anywhere je předním dodavatelem služeb v oblasti konzultací, vývoje a správy softwarových řešení. Soustředí se na vývoj aplikací pro mobilní operační systémy (iOS, Android) a je leaderem v zavádění nových metod a frameworků na český IT trh. V oblasti vzdělávání nabízí specifické IT školení.

Aplikaci ING Kalkulačky pro platformu iOS si za první týden stáhlo do svých zařízení od společnosti Apple přes 400 uživatelů. Aplikace je volně ke stažení v AppStoru a na Adroid Marketu.

iPhone - Appstore - Apple - ING kalkulačka   Android Market - ING kalkulačka