Další ročník série zážitkových běhů NN Night Run startuje v září v Praze

První závod nové série NN Night Run 2017/2018 odstartuje v sobotu 16. září 2017 v pražské Oboře Hvězda. Generálním partnerem dalšího ročníku zážitkových běhů NN Night Run je opět NN pojišťovna a penzijní společnost. I tentokrát se milovníci sportování mohou hlásit na noční, ale i různé denní běhy, které postupně proběhnou v osmi českých a moravských městech.

„Jsme moc rádi, že se minulý ročník NN Night Runu vydařil. Zaznamenali jsme spoustu pozitiv-ních ohlasů,“ říká Kateřina Štěrbová, členka představenstva NN ČR zodpovědná za marketing a produktový vývoj. „Běžeckých závodů je spousta, ale na NN Night Runu se nám líbí, že spojuje sport s dobrodružstvím nočního běhu a že se do něj navíc může zapojit celá rodina. Pomáhá tak zábavnou formou přivést děti už odmalička ke zdravému životnímu stylu,“ dodává.

Série NN Night Run 2017/18 začíná tuto sobotu v Praze a bude pokračovat téměř po stejné trase jako v minulém roce. V říjnu se poběží v Českých Budějovicích a Olomouci, v dubnu příštího roku se NN Night Run přesune do Ostravy a Hradce Králové, v květnu naváže Brno, v srpnu Most a celá série tentokrát vyvrcholí v Liberci v září 2018.

Stejně jako v loňském ročníku bude pro běžce a fanoušky Night Runu k dispozici stan NN s bo-hatým doprovodným programem. Jak dodává Kateřina Štěrbová: „Sportovci, kteří zrovna nebu-dou na trati, mohou zaběhnout k nám do stanu a „nadýchat se čerstvého vzduchu“ v našem kyslíkovém baru, osvěžit se Fresh NN drinky nebo si vyzkoušet diagnostiku nášlapu.“  Připravena je ale i spousta dalších aktivit. Chybět nebude například oblíbený fotokoutek či malování na obličej pro nejmenší.

Pro účastníky i návštěvníky NN Night Runu 2017/2018 jsou k dispozici internetové stránky zá-vodu www.night-run.cz, které nabízejí jak možnost registrace, tak celou řadu zajímavých infor-mací a aplikací pro běžce.