For You zahájila další sbírku na podporu boje proti rakovině prsu

Sbírka probíhá v návaznosti na dubnovou charitativní aukci na serveru iDnes.cz, jejímž prostřednictvím se podařilo na projekt Nejde jen o prsa vybrat bezmála 62 000 korun. Cílem aktuální sbírky je nastřádat dalších 238 tisíc, které zbývají do částky 300 000 korun potřebné k plné realizaci seminářů. Tuto částku chce ING získat tak, že daruje 100 korun za každou nezávazně spočítanou výši měsíčního pojistného For You na stránkách www.foryou.cz.

„Prostřednictvím projektu For You chceme budovat povědomí o prevenci, která může v případě rakoviny mnohdy zachránit život. Probíhající sbírkou chceme motivovat veřejnost, aby prevenci věnovala pozornost. Tím, že se uživatelé budou zajímat o prevenci a nechají si spočítat pojistné na našich stránkách, mohou přispět na dobrou věc. A nestojí je to více než pár minut jejich času,“ uvedla Renata Mrázová, generální ředitelka ING Životní Pojišťovny.

Co je Nejde jen o prsa?

Unikátní cyklus vzdělávacích seminářů, jehož cílem je seznámit studentky a studenty středních škol po celé České republice s významem prevence zejména v oblasti rakoviny prsu.
Semináře budou zahájeny v září 2013 a budou trvat po celý školní rok 2013/2014. Projekt vzniknul pod záštitou pacientské organizace Aliance žen s rakovinou prsu a For You ING Životní pojišťovny.

Jak se zapojit?

Pomoci je opravdu jednoduché. Stačí kliknout na odkaz www.foryou.cz a nechat si spočítat, kolik by vás stálo měsíční pojistné.