Přeskočit na: Obsah

27.06.2008

ING Kampa Midsummer Invitational již po čtvrté

„Jsem velice rád, že se ING Kampa Midsummer Invitational stává tradicí,“ říká Rolf-Jan Zweep, CEO ING Bank ČR a generální ředitel Wholesale Banking, a doplňuje: „Účastníci si již zvykli, že se začátkem léta potkají na akci, kde zajímavým způsobem propojí své hobby, golf, a obchodní zájmy, stejně jako charitativní podporu. Turnaj je navíc ojedinělý i formátem. Jedná se o turnaj dvojic, takzvaný texas scramble.“

Nils Jebens ze společnosti Kampa Group doplňuje: „Společnost Kampa Group je hrdá na to, že se může podílet na akci, která je spojením zábavy, charity, dobrého jídla a pití a spousty zajímavých osobností. Na každý ING Kampa Midsummer Invitation se velice těším a doufám, že v jeho úspěchu budeme pokračovat ještě hodně dlouho.“

Hráči, kteří se ING Kampa Midsummer Invitational zúčastnili, podpořili zaplacením startovného ING Wholesale Banking Fond Nadace Terezy Maxové. Minimální příspěvek činil 500 korun, maximální limit nebyl omezen. Celkově tak do Fondu přibylo dalších 80 000 korun.

Vítězové golfového klání na Konopišti byli vyhlášeni večer v Hergetově Cihelně, kde se konala party ve fotbalovém stylu. Jedním ze stěžejních bodů večera se pak stala charitativní aukce pro ING Wholesale Banking Fond Nadace Terezy Maxové. Předmětem dražby byly dva dresy českého národního fotbalového týmu podepsané loučícím se trenérem reprezentace Karel Brückerem.

Kontakty:

Zuzana Kalabová
ING Wholesale Banking
257 474 339, 602 204 835
zuzana.kalabova@nn.cz

Viola Baštýřová
Stance Communications
224 810 809, 776 210 599
viola.bastyrova@stance.cz

Profil ING

ING Wholesale Banking je obchodní název pro aktivity korporátního bankovnictví ING Bank N.V. V České republice byla založena v roce 1992 jako organizační složka ING Bank N.V. Amsterdam. V roce 2007 dosáhla aktiva hodnotu přesahující 56 miliard korun. ING Wholesale Banking je členem Burzy cenných papírů Praha a České bankovní asociace.

ING je globální finanční institucí holandského původu, nabízející služby v oblasti bankovnictví, pojišťovnictví a správy aktiv 75 milionům soukromým, firemním a institucionálním klientům v 50 zemích. S více než 120 000 zaměstnanci se ING skládá ze širokého spektra prominentních společností, které slouží svým klientům pod značkou ING.

ING Group si je dobře vědoma své korporátní zodpovědnosti a globálně iniciovala projekt „Chances for Children“. Ve vztahu k tomuto projektu se ING Wholesale Banking v České republice rozhodla spolupracovat s Nadací Terezy Maxové, která svými cíly ideálně zapadá do její strategie – podpory vzdělání, volnočasových a sportovních aktivit. Spolupráce je ojedinělá i svým způsobem rozdělování grantů, neboť grantová komise je složena nejen ze zástupců Nadace, ale i zaměstnanců ING Wholesale Banking.