ING Pojišťovnu v ČR a SR povede poprvé v historii Češka

Společnost tak i nadále zůstává pod vedením ženy, vůbec poprvé v historii to však bude místní manažerka. Renata Mrázová ve funkci nahradí dosavadní výkonnou ředitelku Alexis George.

„Uspět mezi všemi kandidáty jako žena je pro mne velkým oceněním a nové úkoly spojené s novou pozicí jsou tak nejen výzvou, ale i závazkem. Jako dosavadní finanční ředitelka znám ING Pojišťovnu velmi dobře a věřím, že se mi podaří zúročit právě tyto znalosti a zkušenosti a posunout ING Pojišťovnu zase o kousek dál,“ sdělila ke svému jmenování Renata Mrázová.

Na chodu ING Pojišťovny se Renata Mrázová jako finanční ředitelka podílela již v letech 2000 až 2006, podruhé pak od září 2009. V mezidobí se věnovala soukromému podnikání, zakládala také Direct pojišťovnu, kde dva roky působila jako generální ředitelka a předsedkyně představenstva.

„Na práci v čele ING Pojišťovny se skutečně těším. Tým, se kterým budu spolupracovat, se skládá z velmi kvalitních lidí a panuje v něm vzájemná důvěra. To jsou ty nejlepší předpoklady pro budoucí úspěchy,“ uzavřela Renata Mrázová.

Renata Mrázová vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor Hospodářská politika. V oboru platí za velkého odborníka, o čemž svědčí i to, že se v roce 2005 umístila na 8. místě v prestižní anketě Hospodářských novin TOP 25 žen českého byznysu a v roce 2006 byla 17. Nejraději tráví svůj čas s rodinou, má dvě dcery. Jejím největším koníčkem je cestování a malování, kterému se věnuje již od dětství. Zajímá se o historii umění a architekturu. Je nadšenou lyžařkou, ráda jezdí na kole a na bruslích.