ING Životní pojišťovna rozšiřuje své portfolio o další on-line produkty

V listopadu loňského roku ING Životní pojišťovna spustila první on-line životní pojištění na trhu – ProAktiv Start.
Svou pozici inovátora nyní utvrzuje rozšířením on-line portfolia o další produkty, konkrétně přichází na trh s rozšířenou nabídkou jednoduchých on-line pojištění pro případ nejčastějších rizikových situací. „Při přípravě nových balíčků jsme vycházeli z nejvíce poptávaných kombinací připojištění. Chtěli jsme našim stávajícím i potenciálním klientům nabídnout takové pojištění, které přesně odpovídá jejich skutečným potřebám,“ říká Michal Skalický, ředitel přímé distribuce ING Pojišťovny.

Tři atraktivní balíčky a speciální dárek
Výhodou každého ze tří balíčků je zejména možnost přizpůsobit parametry pojištění aktuální životní situaci a upravit si jej dle momentálních požadavků. Pojištění obsahuje možnost výběru různého krytí, připojištění dětí a odpovídá i na potřebu mít vše v rámci jedné pojistné smlouvy. Všechny tři varianty balíčků zároveň nabízejí pojištění pro případ smrti, trvalých následků úrazu i krytí pro nezbytnou dobu léčení úrazem.

A v čem se balíčky liší? Rozdíl je ve výši sjednané pojistné částky, balíčky s vyššími pojistnými částkami pak navíc obsahují i připojištění smrti následkem úrazu. Další výhodou je i cena. Balíček je možné pořídit již od 157 korun měsíčně.

Klienti se také mohou těšit na zajímavý dárek. Ke každé smlouvě o dětském připojištění získají luxusní Teploměr Thermoval Duo Scan v hodnotě 750 korun. Více informací o nových balíčcích naleznou zájemci na adrese: online.ingpojistovna.cz/zivotni-pojisteni.

„Rozhodnutí o budování přímé distribuce v oblasti životního pojištění a penzí pro nás bylo revolučním krokem. A zájem o tento typ produktu nám ukazuje, že bylo krokem správným. Svoje aktivity v této oblasti proto plánujeme dále rozšiřovat. V příštím roce je v plánu například rozšíření on-line kanálu také na Slovensko,“ doplňuje Michaela Beranová, manažerka on-line distribuce ING Životní pojišťovny.