Přeskočit na: Obsah

16.04.2020

Martina Sáblíková s NN fandí všem, kteří pomáhají.

Jak se natáčel TV spot v karanténě?

S nadsázkou se v novém televizním spotu rozhodla NN pojišťovna a penzijní společnost glosovat změnu, kterou teď procházejí životy většiny lidí. Na pomoc si opět přizvala medailemi a rekordy ověnčenou Martinu Sáblíkovou, která s úsměvem Čechům věří, že „společně z toho vybruslíme“. Netradičně probíhalo i celé natáčení.

„Chtěli jsme věnovat sponzorský čas pro povzbuzení Čechů v karanténě. Nejprve jsme ale sami překonávali všechny karanténní překážky. Natáčet se totiž muselo na dálku v bytě Martiny ve Žďáru nad Sázavou bez možnosti účasti štábu,“ říká Boris Gómez, ředitel marketingu NN ČR.

„Na místo kameramana zaskočila spolubydlící, rychlobruslařka Nikola Zdráhalová, která vše natočila novým Martininým fotoaparátem v HD rozlišení. Režie Pavla Noska probíhala vzdáleně přes Whatsapp a kvůli trucující Wi-Fi nešlo nakonec natočený materiál do Prahy poslat jinak, než autem manažera úspěšné české reprezentantky,“ dodává s úsměvem Gómez.

Sponzorský odkaz NN bude k vidění od pátku 17. dubna na televizních stanicích skupiny Prima TV (Prima, Prima Cool a Prima Max) v hlavních večerních vysílacích časech.
Na tvorbě spotu se podílelo Studio by Creative Dock spolu s produkční společností Punk Film. Netradiční vzdálené režie se ujal držitel Českého lva Pavel Nosek.

Martina Sáblíková je od letošní sezony ambasadorkou projektu Péče.cz, za kterým stojí NN pojišťovna a penzijní společnost. Zaměření portálu na problematiku a služby dlouhodobé péče o seniory je v těchto dnech aktuálnější než kdy dříve. Proto se také NN rozhodla rozšířit sponzorskou spolupráci s nadací Krása pomoci a nabízí materiální pomoc i domovům pro seniory po celé republice.