NN přichází s inovativní službou, klienty zve za pojištěním na e-kávu

NN pojišťovna a penzijní společnost spouští zcela inovativní službu pod názvem Kavárna NN. Klienti mají možnost zeptat se na radu ohledně životního pojištění finančního poradce on-line, prostřednictvím videohovoru. Unikátní způsob komunikace s klientem v sobě spojuje výhody osobního poradenství při současném zachování soukromí. Ve virtuální Kavárně NN si klienti mohou pojištění rovnou i sjednat. E-kávu si s pojišťovacím poradcem mohou vychutnat z pohodlí domova až do pozdních večerních hodin nejen ve všední dny, ale také o víkendu. Při sjednání pojištění přímo v Kavárně NN navíc získají speciální bonus.

Kavárna NN představuje inovativní způsob komunikace mezi klientem a poradcem.  „Životní pojištění nás chrání v situacích, kdy nám vypadnou příjmy v důsledku nečekaných životních událostí. Aby nám skutečně dobře sloužilo, je potřeba vše promyslet, dobře zvážit všechna rizika a zhodnotit individuální situaci. Od toho jsou tu finanční poradci, kteří pomohou i s úpravami pojistné smlouvy v případě, že se vaše potřeby v průběhu života změní,“ vysvětluje Petr Kopřiva, ředitel multikanálového marketingu NN pojišťovny a penzijní společnosti. Ne každý má ale čas se s poradcem osobně sejít.

„Abychom vyšli vstříc potřebám klientů, spojili jsme výhody internetu a osobní komunikace. Kavárna NN přináší výhody poradenství bez ztráty pohodlí a soukromí. Navíc bude otevřená až do 22 hodin, takže je k dispozici všem, kteří přes den nestíhají,“ dodává Petr Kopřiva. Podobnou službu na českém trhu žádná jiná pojišťovna zatím nenabízí. Služba je primárně určena pro získávání informací o produktech životního pojištění a jeho sjednávání, nabízí ale i možnost poradenství v oblasti doplňkového penzijního spoření. Do Kavárny NN se klient dostane jednoduše proklikem přes webové stránky www.nn.cz nebo přes stránky produktů životního pojištění ProAktiv a ForYou či stránky doplňkového penzijního spoření.

Služba je zcela zdarma a při sjednání životního pojištění přes tuto platformu klient obdrží speciální bonus v podobě balíčku kávy. V případě pojištění ProAktiv dále získá až 10% slevu při platbě ročního pojistného a ke sjednání stříbrného nebo zlatého balíčku do 31. 10. obdrží klient Sport Tester. Při platbě ročního pojištění ForYou do 31. 10. je pro klientky připraven balíček Sephora v hodnotě 1 000 Kč, při sjednání pojištění s měsíčními platbami pak balíček Sephora v hodnotě 500 Kč.