ads/user-lists/# google.com neklasifikované Session HTTP

NN přichází s podzimní úrodou produktových vylepšení, včetně krytí terorismu

Správné pojištění se musí vyvíjet stejně rychle jako svět okolo něj. To si uvědomuje NN Životní pojiš-ťovna, a tak podle zkušeností pojišťovacích expertů a na přání svých klientů přichystala řadu novinek. Od 15. října nabízí klientům produktová vylepšení v podobě nových úrazových připojištění a rozšíření pojistného plnění u invalidity a v případě teroristických činů.

„Naším cílem je nabízet kvalitní životní pojištění, aby se klienti nemuseli strachovat o finanční budouc-nost své rodiny a mohli se věnovat tomu, co je pro ně v životě opravdu důležité. Proto vylepšujeme stávající produkty NN Život a NN Smart, aby ještě více odpovídaly potřebám a přáním našich klientů,“ říká Kateřina Štěrbová, členka představenstva NN zodpovědná za marketing a produktový vývoj.

Přes 2 miliony lidí přijdou v ČR každoročně k lékaři s úrazem a více než 160 tisíc musí být hospitalizová-no. NN Životní pojišťovna proto od 15. října nabízí vylepšená úrazová připojištění, v rámci kterých rozdělila diagnózy na drobné a vážné úrazy. Klienti si tak mohou pro případ delší pracovní neschopnosti sjednat samostatně připojištění denního odškodného za léčení úrazu až s 300% progresí, nebo spolu s ním i připojištění bolestného za drobné úrazy.

„Úrazy, především ty, které zanechají trvalé následky, mohou být velkou hrozbou pro rodinný rozpočet. Přinášejí s sebou výpadky finančního příjmu, ale i zvýšené výdaje na lékařskou péči. U nás si mohou lidé nyní vybrat vyšší pojistné plnění v případě vážných úrazů a při delší době léčení získají až trojnásobek sjednané denní dávky,“ dodává Kateřina Štěrbová.

Nová řešení pro novou dobu

Životní rytmus Čechů se za poslední desetiletí výrazně zrychlil a spolu s tím vzrostlo také riziko civilizač-ních chorob spojených se stresem a depresemi. Další podzimní novinkou NN je proto rozšíření pojistného plnění z připojištění invalidity v případě 3. stupně i na duševní poruchy, které jsou její druhou nejčastější příčinou hned po rakovině.

Riziko teroristického útoku je sice statistiky stále spíše okrajové, nicméně v očích lidí má svou rostoucí váhu. „Poslední podzimní novinka v nabídce NN Životní pojišťovny reaguje na přání našich zákazníků a vztahuje se k terorismu. NN od října vyplácí pojistné plnění i v případě, že dojde k pojistné události v důsledku teroristického činu. Všechna vylepšení jsou samozřejmě platná pro nové i naše stávající klienty,“ vysvětluje produktový ředitel NN Vladimír Dvořák.

V souvislosti se spuštěním podzimní kampaně přináší NN i omezenou nabídku v podobě navýšeného pojistného plnění v případě nehody na dálnici. Pokud si klienti v období 1. 10. – 31. 12. 2016 sjednají životní pojištění NN Život nebo NN Smart, dostanou v rámci hlavního krytí 1 000 000 Kč navíc v případě smrti úrazem na dálnici v České republice. Pojistné plnění se přitom vztahuje i na druhou pojištěnou osobu.

Mediální kampaň

V průběhu deseti týdnů poběží na kanálech skupiny Prima (např. TV Prima a Prima Cool) nebo na TV Barrandov televizní spot „Na vás záleží“, který navazuje na jarní kampaň společnosti. Tentokrát reklama klade důraz na dlouholeté působení NN na českém trhu, kam vstoupila už v roce 1992 jako Nationale-Nederlanden. Dále bude NN vidět také na TV Nova, například jako sponzor pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Mediální kampaň bude probíhat i v on-line a tištěných médiích. O NN se dočtete například na zpravodajském serveru iDnes, Peníze.cz či v denících Právo, Deník nebo Mladá fronta.

Více informací najdete na stránce https://pojistovna.nn.cz/produktove-novinky/.