Přeskočit na: Obsah

13.12.2016

NN spolupracuje s MONETA Money Bank. Lidé si na pobočkách sjednají pojištění i spoření na penzi

NN pojišťovna a penzijní společnost uzavřela strategické partnerství s MONETA Money Bank, která svým klientům nabízí rizikové životní pojištění NN Život a doplňkové penzijní spoření od NN. Společnosti tak navazují na úspěšnou předchozí spolupráci z let minulých a během prvních týdnů letošního partnerství hlásí již první stovky uzavřených smluv.

„V NN stále hledáme nové cesty, jak být pro klienty maximálně dostupní, aby si naše produkty a služby mohli pořídit jednoduše a tam, kde potřebují. Správa financí a zajištění rizik jsou dvěma stranami téže mince, proto jsme rádi, že díky spolupráci NN s MONETA Money Bank budou mít lidé možnost vše vyřídit na jednom místě,” říká Kateřina Štěrbová, členka představenstva NN zodpovědná za marketing a produktový vývoj.

Strategické partnerství v oblasti prodeje pojišťovacích a penzijních produktů navazuje na dřívější úspěšnou kooperaci, která probíhala ještě před změnami názvů obou společností. Součástí aktuální dohody NN a MONETA Money Bank je jednostranná spolupráce, kdy banka nabízí klientům vybrané produkty NN. „Životní pojištění si lidé často logicky sjednávají přímo při vyřizování hypotéky. Těší nás, že klientům MONETA Money Bank můžeme touto cestou nabídnout nejen naše životní pojištění, ale také doplňkové penzijní spoření, které je nedílnou součástí finančního zajištění,“ dodává Kateřina Štěrbová.

„Díky penzijnímu spoření od NN si mohou naši klienti výhodně spořit na plnohodnotný život ve stáří. Životní pojištění je zase ochrání v případě řešení nenadálých životních situací, ” říká Petr Psutka, produktový senior manažer MONETA Money Bank.