NN ve spolupráci se společností Vlocity chystá digitalizaci

NN pojišťovna a penzijní společnost chystá modernizaci v oblasti nabídky služeb a péče o své klienty. Uzavřela proto dohodu o spolupráci se společností Vlocity, která je předním americkým dodavatelem cloudových a mobilních systémů pro obsluhu klientů. Vývoj nových digitálních klientsky přívětivých řešení pro obchodní zástupce NN bude probíhat na obchodní platformě od Salesforce, která je světovou jedničkou mezi tvůrci systémů pro akvizici a celoživotní péči o zákazníky.

„Správa financí a rizik prochází díky vývoji technologií rychlými změnami. Chceme vždy nabízet našim obchodním zástupcům ty nejlepší a nejmodernější technologické prostředky pro snadnou každodenní obsluhu klientů NN. Ať už od nás potřebují pojištění nebo spoření na penzi. V rámci naší strategie rozvoje technologií chystáme digitalizaci prodeje našich produktů a služeb. Věříme, že tak našim klientům snadněji pomůžeme zajistit jejich finanční budoucnost v plně digitalizovaném světě,“ řekl Houston Ross, člen představenstva NN pro Českou republiku a Slovenskou republiku zodpovědný za provoz a IT.

Moderní aplikace od Vlocity zvyšují flexibilitu práce tím, že díky cloudovým řešením a mobilním technologiím zkracují prodejní cyklus a poskytují možnost přístupu do klientské databáze systémů Salesforce odkudkoliv. Mobile Insurance od Vlocity je poradenský software inspirovaným zkušenostmi z pojišťovnictví, který umožňuje obchodním zástupcům správu klientských účtů online, výrazně šetří čas a dává poradci možnost zodpovědět celou řadu dotazů klienta přímo v průběhu schůzky.

„Velice nás těší, že si NN pojišťovna a penzijní společnost vybrala Vlocity a Salesforce pro dodávku moderních digitálních řešení, která usnadní a vylepší interakci mezi finančními poradci a klienty,“ uvedl výkonný ředitel Vlocity pro region Evropa, Dominic Dinardo. „Jsme moc rádi, že můžeme NN pomoct s implementací procesů, které zaručují dodržování veškerých standardů pojišťovnictví a zároveň obchodním zástupcům NN umožní nabízet klientům ještě lepší servis,“ dodal.

Profil NN

NN Penzijní společnost (dříve ING Penzijní společnost)
NN Penzijní společnost začala nabízet soukromé spoření na penzi v roce 1995 jako jedna z prvních společností v České republice. Za 20 let působení v ČR připsala klientům zhodnocení ve výšce 5 miliard korun. V roce 2013 klientům přinesla inovativní řešení správy soukromého spoření na penzi v podobě on-line portálu Moje NN, který postupně rozšířila i na správu životní pojištění. NN Penzijní společnost je nově držitelem ocenění Superbrands 2017. Bližší informace o NN Penzijní společnosti najdete na www.nnpenzijnispolecnost.cz.

NN Životní pojišťovna (dříve ING Životní pojišťovna)
NN Životní pojišťovna působí na českém trhu již od roku 1992, kdy pod názvem Nationale-Nederlanden začala jako první zahraniční pojišťovna nabízet životní pojištění. NN Životní pojišťovna je držitelem ocenění Superbrands 2016, její produkty se pravidelně umisťují na předních místech v oborových soutěžích. V soutěži „Finparáda.cz – Finanční produkt roku 2016“ se flexibilní životní pojištění NN Smart umístilo na 1. místě v kategorii „Investiční životní pojištění“ a rizikové životní pojištění NN Život na 2. místě v kategorii „Rizikové životní pojištění“. Více informací najdete na  www.nn.cz.

NN Group
NN Group působí v 18 zemích, kde poskytuje služby 15 milionům klientů, o které pečuje 12 000 zaměstnanců. NN navazuje na 170letou tradici v oboru finančních služeb a její název je odkazem na pojišťovnu Nationale-Nederlanden, pod jejíž vlajkou NN v minulosti působila i v České republice. NN Group se celkově zaměřuje především na životní pojištění, důchodové spoření a investiční management, v některých zemích ale poskytuje i bankovní a další finanční služby.

Profil Vlocity, Inc.

Společnost Vlocity je předním americkým dodavatelem cloudových řešení, která klientům zaručují jednotnou zákaznickou zkušenost založenou na vysoké kvalitě služeb a zajištění nejvyšších standardů pojišťovnictví. Aplikace od Vlocity využívají moderní cloudové a mobilní technologie, vycházejí z příkladů dobré praxe, jsou klientsky přívětivé a stavěny na míru dle specifických potřeb tohoto odvětví. Aplikace od Vlocity jsou vyvíjeny na platformě od společnosti Salesforce, která je světovou jedničkou mezi tvůrci CRM systémů, a nabízejí moderní digitální řešení pro akvizici a celoživotní péči o klienty pojišťoven. Pro více informací o společnosti Vlocity Insurance navštivte stránky https://vlocity.com/insurance.

Rostislav Trávníček
ředitel marketingu a komunikace NN