Přeskočit na: Obsah

26.06.2013

Předsedou představenstva ING Penzijní společnosti se stane Renata Mrázová

Renata Mrázová nastoupila do ING v roce 2000 na pozici finanční ředitelky. Koncem roku 2005 odešla do pojišťovny Direct, kde v pozici generální ředitelky a předsedkyně představenstva působila do července 2007. V září 2009 se vrátila do ING opět na pozici finanční ředitelky, o dva roky později se stala generální ředitelkou.

Je členkou prezidia České asociace pojišťoven, podílí se na mnoha projektech na podporu reprezentace žen v manažerských pozicích, působí jako mentor. V roce 2012 se v prestižní anketě Hospodářských novin Top 25 žen českého byznysu umístila na 2. místě. Během jejího působení získala ING Životní pojišťovna v prestižní anketě Hospodářských novin tituly Nejlepší pojišťovna roku 2012 a Klientsky nejpřívětivější pojišťovna roku 2012.

ING Penzijní společnost, a.s. (dříve ING Penzijní fond, a.s.), která na českém trhu působí od roku 1994 je členem finanční skupiny ING Group. Ta poskytuje služby v pojišťovnictví, bankovnictví a správě aktiv. Z hlediska tržní kapitalizace je skupina ING jednou z největších finančních skupin v Evropě.