Speciální nabídka ING Životní pojišťovny: k úrazovému pojištění ProAktiv získáte skipas

Nejhojnější na úrazy jsou letní měsíce, avšak ani zima, která láká na hory sportovní nadšence, není od úrazů zcela oproštěna. Podle National Ski Areas Association (ANSAA) se na lyžích ročně zraní téměř osm lyžařů z tisíce. Ani české statistiky však nejsou povzbudivé – podle Horské služby ČR se v loňské sezoně, tedy od začátku prosince 2011 až do konce listopadu 2012, na českých sjezdovkách zranilo 7 338 lyžařů, snowboardistů a sáňkařů.

„Příčiny úrazů lyžařů i ostatních návštěvníků hor není těžké odhalit: stále lepší a tedy i rychlejší sportovní vybavení, přelidněnost sjezdovek a nové zimní sporty, které s sebou stejně jako jakékoliv jiné sportovní aktivity nesou riziko úrazu. Je fascinující, že za těchto podmínek vyráží do zahraničí každý 10. Čech bez pojištění. Proto přinášíme ProAktiv Start on-line, se kterým je možné sjednat úrazové pojištění během pár minut on-line. A jelikož jsme si vědomi toho, že nebezpečí úrazu jsou vystaveny i děti, je samozřejmostí možnost rozšíření pojistné ochrany i na ně,“ vysvětlil Michal Skalický, manažer přímé distribuce ING Pojišťovny. „Ošetření v zahraničí přitom opravdu není levnou záležitostí. Úraz na sjezdovce může znamenat pořádný zásah do rodinného rozpočtu. Například přeprava záchranářským vrtulníkem v Rakousku vyjde i na 3000 eur (zhruba 77 000). Pokud je lyžař navíc viníkem nehody, musí často počítat s odškodněním postiženého. V takovém případě může bolestné podle dosáhnout velmi vysokých částek. Při pobytu v nemocnici se celková částka může vyšplhat ke statisícům korun, nemluvě o ušlém zisku po návratu do vlasti,“ uzavřel Michal Skalický.

Díky inovovanému online pojištění ING ProAktiv si lze zajistit účinnou ochranu, která platí po celém světě, již od 149 korun za měsíc. Vedle pojištění smrti úrazem pojistka zajišťuje i pojištění rizik, jako jsou trvalé následky úrazů, denní dávky za nezbytné léčení úrazu či denní dávky při pobytu v nemocnici následkem úrazu. V rámci nového pojištění si klienti mohou vybrat jeden ze tří balíčků a přizpůsobit tak parametry pojištění své aktuální životní situaci a momentálním požadavkům. Při zřízení do 31. 3. 2013 na klienty navíc čeká celodenní permanentka do lyžařského areálu Špindlerův Mlýn, Klínovec nebo Buková hora.

Proč si pořídit ProAktiv Start?

• pojištění pro celý svět
  • sjednání je zcela “bez papírů“ – žádné smlouvy ani zdravotní prohlídka
  • sjednání netrvá ani 10 minut
  • možnost připojištění dětí