Přeskočit na: Obsah

07.04.2017

Společnost NN patří mezi TOP 5 zaměstnavatelů

Vysokoškolští studenti zařadili skupinu NN mezi TOP 5 zaměstnavatelů v oborové kategorii Pojišťovnictví. V průzkumu provedeném Asociací studentů a absolventů ve spolupráci s agenturou GfK hlasovalo celkem 10 413 studentů univerzit v Česku pro nejprestižnější zaměstnavatele.

„Skvělé hodnocení studentů vysokých škol nás těší. Je důkazem toho, že se nám podařilo během krátké doby vybudovat povědomí o NN jako atraktivním zaměstnavateli. Uznání studentů v dlouhodobé studii TOP Zaměstnavatelé nám pomůže v náboru nových talentů, což je na současném trhu práce nesmírně důležité,“ komentuje umístění Soňa Schwarzová, výkonná ředitelka pro lidské zdroje a členka představenstva NN ČR/SR.

Již 6. ročník studie TOP Zaměstnavatelé organizuje nezisková organizace Asociace studentů a absolventů. Jejím cílem je umožnit svým členům osobnostní i profesní rozvoj díky aktivnímu zapojení do různých projektů. Předmětem činnosti je realizace projektů od prvotního nápadu, přes fázi příprav, uskutečnění, až po fázi vyhodnocení. Projekty Asociace jsou zaměřeny na podporu a rozvoj vzdělanosti v České republice a jejich cílem je přínos pro studenty a absolventy středních či vysokých škol.

Více informací najdete na http://www.topzamestnavatele.cz.