Životní pojištění od NN zvítězilo v soutěži Finanční produkt roku 2016

NN Životní pojišťovna excelovala v soutěži „Finparáda.cz  – Finanční produkt roku 2016“, a to hned ve dvou kategoriích. Životní pojištění NN Smart se umístilo na 1. místě v kategorii „Investiční životní pojištění“ a rizikové životní pojištění NN Život na 2. místě v kategorii „Rizikové životní pojištění“. Výsledky 6. ročníku soutěže určili odborníci společnosti Scott & Rose, kteří kvalitu produktů sledují celý rok a pravidelně měří jejich parametry.

„Moc mě těší, že odborníci ocenili kvalitu jak našeho investičního životního pojištění NN Smart, tak čistě rizikového NN Život. Naše zkušenosti potvrzují poptávku klientů po obou typech pojištění, a proto se snažíme, aby tomu odpovídala naše produktová nabídka. Zatímco rizikové životní pojištění je zaměřené čistě na krytí rizik, která mohou způsobit dlouhodobý výpadek příjmu, správně nastavené investiční životní pojištění nabízí navíc možnost dlouhodobého zhodnocení vložených prostředků a využití daňových odpočtů a příspěvků zaměstnavatele. Jsem proto ráda, že v obou kategoriích nabízíme klientům řešení, která patří mezi nejlepší na trhu,“ okomentovala výsledky soutěže Kateřina Štěrbová, členka představenstva NN zodpovědná za marketing a produktový vývoj.

NN Smart je flexibilní investiční životní pojištění, které nabízí širokou paletu připojištění, možnost zahrnout na jednu smlouvu 2 dospělé a až 10 dětí, maximální vstupní věk 65 let a maximální věk konce pojištění 65–80 let (podle sjednaných připojištění)¬. Umožňuje také bezplatně měnit skladbu připojištění či výši pojistného v průběhu pojištění. V rámci jeho rezervotvorné složky je možné zvolit různé investiční strategie, od konzervativní s garantovaným zhodnocením až po akciové fondy, s výběrem 11 různých investičních fondů. Mezi jeho další přednosti patří například věrnostní bonus nebo 10% sleva za bezeškodní průběh u připojištění pro případ plného invalidního důchodu následkem úrazu, pro případ nezbytného léčení úrazu a pro případ pracovní neschopnosti.

NN Život je moderní rizikové pojištění, které NN uvedla na trh v dubnu 2016. Kromě rozsáhlé nabídky připojištění patří mezi jeho výhody například vysoké pojistné částky (v případě smrti až do výše 7,5 milionu korun) a navýšení pojistného plnění o 500 000 Kč v případě smrti úrazem následkem dopravní nehody. Maximální vstupní věk je 70 let a maximální věk konce pojištění je 75 let.

„NN Smart dlouhodobě patří mezi naše nejprodávanější produkty, ale už ke konci loňského roku se mu začal vyrovnávat náš nový produkt NN Život. Na trhu začíná být patrný posun ve prospěch krytí rizik, a to i v rámci investičního životního pojištění. Zároveň je evidentní, že lidé pro zajištění své finanční budoucnosti vyhledávají moderní produkty, které jsou srozumitelné a flexibilní. Jsem ráda, že právě to jim můžeme nabídnout,“ doplňuje Kateřina Štěrbová.